Premierul Calin Popescu Tariceanu a organizat ieri, la Palatul Victoria, consultari cu partidele parlamentare. Subiectele puse pe masa au fost data alegerilor pentru Parlamentul European si pozitia Romaniei la Consiliul European de vara, care incepe
Premierul Calin Popescu Tariceanu a organizat ieri, la Palatul Victoria, consultari cu partidele parlamentare. Subiectele puse pe masa au fost data alegerilor pentru Parlamentul European si pozitia Romaniei la Consiliul European de vara, care incepe astazi la Bruxelles. Dupa cum a anuntat initial, Partidul Democrat a refuzat sa participe la aceste consultari.

Incalzirea pentru runda consultari de seara a fost facuta de dimineata, cand liderii liderii PNL si PSD s-au intalnit la Palatul Victoria pentru a discuta despre proiectul social-democratilor privind cresterea punctului de pensii, dar si despre abilitarea Executivului de a emite ordonante pe perioada vacantei parlamentare. Presedintele PSD, Mircea Geoana, a fost sunat, ieri dimineata, de Calin Popescu-Tariceanu, care l-a invitat la sediul Guvernului. La intalnire au fost prezenti Calin Popescu-Tariceanu, Varujan Vosganian, Paul Pacuraru si Teodor Melescanu, din partea liberalilor, iar din partea PSD au participat Mircea Geoana, Constantin Nita, Viorel Hrebenciuc, Marian Sarbu si Dan Nica. Discutiile au fost tensionate, neajungandu-se in final la nici un compromis.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.