"La Gazzetta dello Sport" a scris ca oficialii de la AS Roma si Inter s-au inteles in privinta trecerii lui Chivu la campioana Italiei. Sursa citata noteaza ca presedintele milanezilor, Massimo Moratti, si administratorul delegat al Romei, Rosella Se
"La Gazzetta dello Sport" a scris ca oficialii de la AS Roma si Inter s-au inteles in privinta trecerii lui Chivu la campioana Italiei. Sursa citata noteaza ca presedintele milanezilor, Massimo Moratti, si administratorul delegat al Romei, Rosella Sensi, au avut o discutie telefonica marti si au ajuns la un acord privind cedarea lui Chivu si achizitionarea tuturor drepturilor federative ale mijlocasului chilian David Pizarro de catre gruparea romana. Desi s-a scris ca cedarea definitiva a lui Pizarro la Roma este conditionata de ajungerea lui Chivu la Inter, "La Gazzetta dello Sport" a scris ca cele doua tranzactii nu au nimic in comun. "Inter va plati 12 milioane de euro pentru Chivu, iar Roma va achita sase milioane de euro pentru a detine toate drepturile federative ale lui Pizarro", noteaza ziarul italian. Sursa citata noteaza ca Inter Milano urma sa vireze banii cel mai tarziu astazi, iar Roma va definitiva imediat aducerea fundasului brazilian Juan de la Bayer Leverkusen. Chivu a refuzat, in urma cu doua saptamani, oferta inaintata de AS Roma pentru prelungirea contractului scadent in 2008, constand in 2,5 milioane de euro salariu anual si bonusuri ce pot ajunge pana la un milion de euro. Presa italiana a anuntat ca internationalul roman ajunsese deja la un acord cu Inter, grupare cu care ar urma sa semneze un contract pe cinci sezoane si sa primeasca un salariu anual de 4,5 milioane de euro si prime de 500.000 de euro. Legat de acest aspect, impresarul Victor Becali spune ca nu a discutat cu nimeni din conducerea gruparii italiene. "In tot ceea ce s-a vorbit pana acum despre transferul lui Chivu nu s-a tinut cont de realitate. Cristi este in ultimul an de contract, Roma trebuie sa-si rezolve problema: ori sa-l transfere, ori sa ii prelungeasca acordul. Sigur ca sunt sanse mai mari de transfer, dar pana acum nu am discutat cu nimeni. Nu ne-a contactat nimeni pana acum. Se poate intampla insa diseara sau maine", a spus Victor Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.