China a anuntat ca a hotarat extinderea acestei politici pentru a acoperi 37% din bunurile exportate, relateaza Reuters, preluata de NewsIn. Conform unui comunicat publicat pe site-ul ministerului, un numar de 2.831 de produse vor fi afectate de redu
China a anuntat ca a hotarat extinderea acestei politici pentru a acoperi 37% din bunurile exportate, relateaza Reuters, preluata de NewsIn. Conform unui comunicat publicat pe site-ul ministerului, un numar de 2.831 de produse vor fi afectate de reducerea sau de eliminarea rabaturilor de care beneficiau pana in acest moment. Eliminarea sau reducerea privilegiilor fiscale, masura ce va intra in vigoare incepand cu data de 1 iulie, afecteaza cel putin 500 de bunuri "cu cel mai mare consum de energie si resurse", precum cimentul, propanul, butanul sau gazele naturale lichefiate. Guvernul spera sa incurajeze astfel investitiile in inalta tehnologie si in alte sectoare ale caror produse au o taxa pe valoarea adaugata ridicata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.