Reduceri. Soferii care accepta sa contribuie cu o parte din daune platesc mai putin pentru asigurarea masinii Firmele de asigurari care ofera CASCO isi atrag mai nou clientii cu tot felul de reduceri si facilitati la plata politei, daca avaria n-a f
Reduceri. Soferii care accepta sa contribuie cu o parte din daune platesc mai putin pentru asigurarea masinii Firmele de asigurari care ofera CASCO isi atrag mai nou clientii cu tot felul de reduceri si facilitati la plata politei, daca avaria n-a fost din vina asiguratului sau daca acesta accepta plata unei fransize. Fransiza este acea parte a daunei care este suportata de asigurat. Alarma auto si plata integrala a CASCO scad costul asigurarii cu 70 de euro Oferte Generali Asigurari a lansat la inceputul acestei saptamani o noua varianta a asigurarii auto CASCO. Polita CASCO se va emite cu o fransiza minima, dar plata despagubirii se va face fara aplicarea fransizei, daca dauna este cauzata in exclusivitate de terte persoane. Generali Asigurari ofera CASCO Complet (incendiu, furt, avarii accidentale, evenimente naturale si socio-politice), CASCO Economic (fara avarii accidentale) si CASCO Limitat (doar pentru daune totale). In plus, se poate oferi masina la schimb si acoperirea riscurilor privind pierderea/furtul cheilor, apa la motor, accidentarea persoanelor transportate. Asitrans Asigurari are in portofoliu asigurarea de avarii a autoturismelor, Daily Casco, ce se poate incheia chiar si pentru o singura zi. Prima de asigurare este de 1 euro pe zi, iar limitele de despagubire sunt de 500 de euro in primele 7 zile calendaristice si de 5.000 de euro, in perioada imediat urmatoare celor 7 zile. Calcule Sigur, oferta nu se incheie cu cele doua firme de asigurari. Daca aveti o Dacia Logan noua, de 10.000 de euro (sub un an vechime), dotata cu sistem de alarma, si o asigurati la Asiban, de exemplu, polita CASCO va costa 379 de euro pe an, daca o platiti intr-o singura transa. Pentru aceeasi masina (cu dotari si vechime similare), la Omniasig veti plati 455 de euro/an, iar daca participati cu fransize de cate 5% la furt, daune partiale, polita va costa 381 de euro pe an. In cazul unei Dacia Logan de 8.000 de euro, veche de doi ani, polita CASCO la Asiban va costa 399 de euro/an (fara alarma), in doua transe, sau 358 de euro/an (alarma electronica), intr-o singura transa. Reduceri Firmele de asigurari mai pot reduce costurile politei CASCO prin: bonus-reinnoire pentru ani consecutivi de asigurare fara daune, sistem GPS instalat pe autovehicul, incheierea unei alte forme de asigurare la aceeasi societate de asigurare etc.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.