Fiecare unitate publica sau privata de invatamant va avea un cabinet de medicina scolara cu cel putin un asistent medical.
Senatorii au aprobat, cu 48 de voturi "pentru" si 7 voturi "contra", o propunere legislativa initiata de trei parlamentari
Fiecare unitate publica sau privata de invatamant va avea un cabinet de medicina scolara cu cel putin un asistent medical.
Senatorii au aprobat, cu 48 de voturi "pentru" si 7 voturi "contra", o propunere legislativa initiata de trei parlamentari democrati, potrivit careia urmeaza sa se infiinteze cate un cabinet de medicina scolara la nivelul fiecarei unitati de invatamant. Pentru a functiona, cabinetele trebuie sa indeplineasca cel putin doua criterii: sa aiba macar un asistent medical si sa fie deschise pe tot parcursul zilei. Daca proiectul va primi si votul deputatilor, noile prevederi se vor aplica de la inceputul anului scolar 2007-2008. Tot ieri, senatorii au decis ca pe 5 iunie sa fie sarbatorita "Ziua scolii".



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.