Comisia Europeana (CE) va raporta, saptamana viitoare, pe 27 iunie, ca Bulgaria nu a facut nici un progres in cele sase sectoare cu stegulete rosii, ca nu a fost inregistrat nici un progres in justitie si nici in cazul ordinii interne, informeaza Dne
Comisia Europeana (CE) va raporta, saptamana viitoare, pe 27 iunie, ca Bulgaria nu a facut nici un progres in cele sase sectoare cu stegulete rosii, ca nu a fost inregistrat nici un progres in justitie si nici in cazul ordinii interne, informeaza Dnevnik, consultat de Rompres, citand proiectul raportului CE pentru Bulgaria.

Documentul va circula oficial din 27 iunie si se refera la situatia din justitie si ordinea interna.

Oficialii CE au descris raportul drept negativ si au interpretat utilizarea frazei "trebuie facute mai multe eforturi" ca mascand dezamagirea fata de prea putinele eforturi facute de noua membra a Uniunii Europene.

Cu toate acestea, nu se estimeaza a fi activata clauza de salvgardare, indica Dnevnik, citatnd surse anonime din Bruxelles.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.