Conducerea Rapidului este foarte suparata pe comportamentul lui Mugurel Buga, care a lipsit de la toate antrenamentele echipei feroviare de pana acum. "Mugurel nu ne raspunde la telefon. Impresarul lui ne-a transmis ca vrea sa plece pentru ca are sa
Conducerea Rapidului este foarte suparata pe comportamentul lui Mugurel Buga, care a lipsit de la toate antrenamentele echipei feroviare de pana acum. "Mugurel nu ne raspunde la telefon. Impresarul lui ne-a transmis ca vrea sa plece pentru ca are salariu mic. Daca 170.000 de dolari reprezinta un salariu mic, noi nu mai putem comenta. I-am transmis ca ori vine la antrenamente, ori sta doi ani jumatate in tribuna", a declarat Constantin Zotta. Conducerea din Giulesti il suspecteaza pe jucator ca s-ar fi inteles cu Steaua, avand in vedere ca impresarul sau, Adrian Ilie, este manager sportiv la echipa din Ghencea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.