Atacantul rapidist nu s-a prezentat la antrenamentele conduse de antrenorul Bergodi si a anuntat conducerea clubului ca doreste sa plece la alta echipa. Buga mai are contract pentru inca doi ani si jumatate cu Rapid, dar spune ca are o oferta tentant
Atacantul rapidist nu s-a prezentat la antrenamentele conduse de antrenorul Bergodi si a anuntat conducerea clubului ca doreste sa plece la alta echipa. Buga mai are contract pentru inca doi ani si jumatate cu Rapid, dar spune ca are o oferta tentanta de la o echipa din strainatate. Buga este al doilea jucator important al giulestenilor, dupa Maldarasanu, care nu mai vrea sa continue sub Grant.
Dezertarea lui Buga a fost anuntata ieri, de catre directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, care a declarat ca atacantul nu s-a prezentat la antrenamente si va fi amendat, subliniind ca jucatorul are doua variante: ori vine si se pregateste, ori va sta doi ani si jumatate, cat mai are contract, in tribuna. "Este o situatia neplacuta cu Buga. El a absentat nemotivat de luni si nu ne-a raspuns la telefon. Am reusit sa vorbesc cu impresarul lui, care mi-a transmis ca Buga vrea sa plece pentru ca are un salariu relativ mic. Daca 170.000 de dolari, cat ia el, este un salariu mic, atunci nu mai avem ce comenta! Are doua variante: ori vine si se pregateste si da totul pentru Rapid, ori doi ani si jumatate, cat mai are contract, va sta in tribuna! Nu o sa-i dam drumul la alta echipa, nici pentru cinci milioane de euro! Si, din ce stiu eu, nu este vorba de Steaua!", a declarat Zotta, care a precizat ca Buga va fi amendat cu 3000 de dolari pentru ca a lipsit de la doua antrenamente si de la vizita medicala. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.