In Capitala, nici macar noaptea oamenii nu au putut scapa de caldura. Din cauza temperaturilor tropicale, multi bucuresteni nu au putut dormi si au incercat sa se racoreasca la strand. La 30 de grade Celsius si trecut de miezul noptii, bucurestenii a
In Capitala, nici macar noaptea oamenii nu au putut scapa de caldura. Din cauza temperaturilor tropicale, multi bucuresteni nu au putut dormi si au incercat sa se racoreasca la strand. La 30 de grade Celsius si trecut de miezul noptii, bucurestenii au ales sa iasa din case si sa faca o baie. Strandul Ciurel era la miezul noptii locul preferat al celor care nu suporta caldura. Nici terenurile de sport nu au fost ocolite la miezul noptii. In parcul Tineretului mai multi tineri si-au petrecut noaptea la o partida de volei sau la o miuta. Meteorologii au anuntat temperaturi record pentru zilele urmatoare asa ca, daca nu aveti aer conditionat, nu va ramane decat o baie in nocturna la strand.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.