Dupa toata tevatura iscata de afirmatiile tehnicianului Mircea Lucescu, care a lasat sa se inteleaga ca mijlocasul Ianis Zicu (foto) va ajunge la Sahtior Donetk imediat ce Dinamo va parasi Liga Campionilor, directorul general al "cainilor", Cristi Bo
Dupa toata tevatura iscata de afirmatiile tehnicianului Mircea Lucescu, care a lasat sa se inteleaga ca mijlocasul Ianis Zicu (foto) va ajunge la Sahtior Donetk imediat ce Dinamo va parasi Liga Campionilor, directorul general al "cainilor", Cristi Borcea, a dezmintit ieri aceasta varianta. "Asa cum am declarat la conferinta de presa organizata dupa transferul oficial, Ianis Zicu este jucatorul lui Dinamo definitiv, fara alte clauze sau comentarii! Zicu a fost dorit de multe echipe din Europa, nu numai din Ucraina si ma bucur ca a ales sa joace pentru Dinamo. Lumea trebuie sa inteleaga ca Dinamo este un brand, iar jucatorii renunta la bani pentru a face performanta in Stefan cel Mare. Nu vorbim doar de perspectiva calificarii in grupele Champions League, vorbim de un proiect pentru urmatorii 5 ani, atat in campionatul intern, cat si in cupele europene", a declarat Borcea, pentru site-ul oficial al gruparii campioane. La randul sau, impresarul lui Zicu, Victor Becali, a precizat ca nu se poate discuta momentan despre o eventuala plecare a machidonului din "Groapa". "S-a interpretat gresit aceasta declaratie a lui Mircea Lucescu. Zicu este la Dinamo pentru patru ani. Eu nu stiu ce se va intampla peste 6 luni sau peste un an si jumatate. Poate vine domnul Mircea Lucescu si face o oferta pentru jucator, dar nu acum. Nu discutam despre Zicu in momentul asta sau dupa meciurile din Liga Campionilor. La un moment dat, este posibil sa mearga la Sahtior sau poate in alta parte. Depinde de evolutiile lui", a spus Victor Becali. Dupa cum se stie, Dinamo va evolua in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Tragerea la sorti va avea loc la data de 3 august, meciul tur urmand sa se dispute pe 14/15 august, iar returul pe 28/29 august. Printre posibilii adversari ai "ros-albilor" se numara Liverpool, Arsenal, Valencia, Sevilla, Benfica, Lazio, Celtic Glasgow, Ajax, Werder Bremen, Anderlecht sau o echipa venita din turul 2 preliminar, precum Glasgow Rangers, Sahtior Donetk, Besiktas, Dinamo Kiev sau Levski Sofia.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.