Vedeta. Andrei Lobont a dansat la Teatrul Tandarica pe celebra melodie "French Cancan" si a primit o diploma de absolvire Ieri-dimineata, Massimo Moratti, presedintele lui Inter, si Rosela Sensi, administratorul delegat al Romei, parafau o inteleger
Vedeta. Andrei Lobont a dansat la Teatrul Tandarica pe celebra melodie "French Cancan" si a primit o diploma de absolvire Ieri-dimineata, Massimo Moratti, presedintele lui Inter, si Rosela Sensi, administratorul delegat al Romei, parafau o intelegere pentru transferul capitanului echipei nationale a Romaniei la campioana Italiei. Suma tranzactiei este de 12 milioane de euro, iar salariul fundasului roman se cifreaza in jurul a cinci milioane, anual. La cateva mii de kilometri distanta, Cristian Chivu asista, emotionat, la serbarea de sfarsit de an a finului sau Andrei Cristian Lobont, nimeni altul decat fiul portarului echipei nationale, Bogdan Lobont. Acesta a absolvit cursurile "Wonderland Nursery School", grupa 4-5 ani. Serbarea s-a tinut pe scena Teatrului Tandarica din Bucuresti si a durat cateva ore. Copii au dansat si au cantat, iar Lobont junior nu parea sa aiba prea mult trac. In timp ce parintii sai, Loredana si Bogdan, se chinuiau sa-l filmeze, micutul dansa si canta pe scena. Cel mai mult parea sa-l incante melodia "French Cancan". La final, Andrei a primit o diploma care atesta ca a fost silitor la gradinita, pe care a absolvit-o, spre incantarea celebrului sau nas.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.