Bilete pentru concertele din Budapesta sustinute de artisti precum Gwen Stefani, Cirque du Soleil, dar si Rolling Stones, pot fi achizitionate de catre romani de pe site-ul MyTicket.ro, care a realizat un parteneriat cu serviciul de ticketing interna
Bilete pentru concertele din Budapesta sustinute de artisti precum Gwen Stefani, Cirque du Soleil, dar si Rolling Stones, pot fi achizitionate de catre romani de pe site-ul MyTicket.ro, care a realizat un parteneriat cu serviciul de ticketing international Ticket Pro Ungaria.
Potrivit My Ticket, comenzile din Romania vor fi onorate prin curier TNT. Procesul de cumparare are loc in timp real, sistemul fiind identic cu cel implementat pentru evenimentele din Romania. Site-ul MyTicket.ro va fi actualizat periodic, oferind publicului roman posibilitatea de a achizitiona cu plata on-line bilete pentru cele mai importante spectacole din Romania si din Ungaria.
Biletele la concertul Gwen Stefani, care va avea loc la Budapesta, pe 19 octombrie, se pot gasi la preturi de 140 de lei, 176 de lei, 182 de lei si 210 de lei, in functie de locul ocupat in sala. Evenimentul face parte din turneul de promovare a ultimului album al artistei, intitulat "Sweet Escape".
Extravagantul show al Cirque du Soleil, intitulat "Delirium", va avea loc pe 30 octombrie. Preturile biletelor sunt de 140 de lei, 182 de lei, 210 lei si 252 de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.