SPAR deschide cea de-a zecea locatie la Medias, in valoare de 2,8 mil. euro, investitia totala in Romania ridicandu-se astfel la peste 20 mil. euro. Dupa 8 supermarketuri si un hypermarket deschise pana in prezent, SPAR a inaugurat ieri cea de-a zece
SPAR deschide cea de-a zecea locatie la Medias, in valoare de 2,8 mil. euro, investitia totala in Romania ridicandu-se astfel la peste 20 mil. euro. Dupa 8 supermarketuri si un hypermarket deschise pana in prezent, SPAR a inaugurat ieri cea de-a zecea locatie la Medias, care de astazi isi asteapta primii clienti. Supermarketul este situat in Soseaua Sibiului nr. 38 si are o suprafata totala de 2.550 mp, din care 1.665 mp sunt alocati salii de vanzare. Clientii vor putea alege dintre cele 8.500 de articole pe care supermarketul le va gazdui, oferta de produse proaspete reprezentand 35% din intreaga sortimentatie. Incepand cu a doua jumatate a anului 2006, SPAR a inaugurat 8 supermarketuri in Arad, Resita, Deva, Odorheiu Secuiesc, Alba Iulia si Hateg si un hypermarket la Targu Mures. Pentru 2007, compania isi propune deschiderea a peste 12 locatii, avand deja 8 proiecte definitivate. Obiectivul de dezvoltare pe termen mediu este deschiderea de magazine in 55 de locatii. Din perspectiva strategiei pe termen lung, SPAR isi propune sa deschida magazine in toate orasele importante ale tarii, targetul fiind de 250 de locatii in Romania. La nivelul intregii lumi, numarul total al magazinelor SPAR este de peste 15.000, cu o cifra de afaceri totala de 27 mld. euro in 2006, extins in 34 de tari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.