Fostul premier Adrian Nastase si-a lansat blogul personal, al carui motto este "eu i-am sugerat mai bine sa vina sa-mi numere posturile". Adrian Nastase a inceput sa posteze pe blogul sau comentarii referitoare la unele articole din presa care nu sun
Fostul premier Adrian Nastase si-a lansat blogul personal, al carui motto este "eu i-am sugerat mai bine sa vina sa-mi numere posturile". Adrian Nastase a inceput sa posteze pe blogul sau comentarii referitoare la unele articole din presa care nu sunt pe placul sau.
Nastase critica un comentariu semnat de Sever Voinescu si un articol din ziarul Gandul. De asemenea, fostul premier nu uita sa anunte ca maine implineste 57 de ani, zi in care va lansa o carte despre Nicolae Titulescu.
Nastase se inscrie astfel in categoria politicienilor cu blog, din care fac parte Mircea Geoana, Cozmin Gusa sau Zsolt Nagy.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.