Incepand cu data de 1 iulie a.c., aeroporturile londoneze vor pune la dispozitia celor interesati... a€žyoteluri". Adica un fel de minihoteluri, destinate pasagerilor care vor dori sa traga a€žun pui de somn", intre doua curse aer
Incepand cu data de 1 iulie a.c., aeroporturile londoneze vor pune la dispozitia celor interesati... a€žyoteluri". Adica un fel de minihoteluri, destinate pasagerilor care vor dori sa traga a€žun pui de somn", intre doua curse aeriene.  
Cabinele minuscule, dotate cu sofa, masuta plianta, televizor si dus, vor putea fi inchiriate pentru 70 de lire sterline pe noapte (103 euro), cei mai putin pretentiosi dintre clienti putand opta pentru versiunea a€žeconomica" (50 de lire sterline / noapte), relateaza agentia spaniola EFE citata de Rompres. Primul a€žhotel de buzunar" va avea o capacitate de 46 de locuri si va fi deschis in incinta aeroportului Gatwick, urmand ca si aglomeratul Heathrow sa inaugureze una bucata a€žyotel", cu 32 de locuri, pana la sfarsitul acestui an. Inventatorul a€žyotelului", Simon Woodroffe, negociaza si cu operatorul aeroportuar BAA posibila deschidere a unui minihotel in aeroportul Stansted.  
COMPETITIE. In alta ordine de idei, daca Air France KLM a dat comanda peste ocean pentru oarece aeronave Boeing 777 (tradare, tradare...), europeanul a€žA380" pare sa se bucure de succes nu doar in randul companiilor aeriene din toata lumea, ci si printre mogulii a€žcu mult cascaval" (vorba lui George Copos). Compania Airbus a primit o cerere din partea unui client ce vrea sa foloseasca gigantul A380 pe post de avion privat, a anuntat directorul comercial John Leahy la salonul aeronautic de la Bourget. a€žNu pot sa va dau numele lui, insa va pot spune ca nu este originar nici din Europa, nici din SUA", a precizat reprezentantul Airbus. Pentru un A380, doritorii trebuie sa plateasca minim 300 de milioane de euro, pret de catalog considerat nu foarte piperat, tinand cont ca aeronava poate transporta pana la 820 de persoane.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.