Maximum trei salarii de baza lunare brute pot primi angajatii Garzii Financiare daca demonstreaza ca au inregistrat rezultate bune in activitatea de control. La aceste sume, insa, se pot adauga si diverse suplimente pentru "contributii de valoare" in
Maximum trei salarii de baza lunare brute pot primi angajatii Garzii Financiare daca demonstreaza ca au inregistrat rezultate bune in activitatea de control. La aceste sume, insa, se pot adauga si diverse suplimente pentru "contributii de valoare" in combaterea evaziunii fiscale si pentru imbunatatirea activitatii institutiei. Fondul de stimulente destinat angajatilor este alimentat cu un procent de 15% din sumele colectate la bugetul statului in urma actiunilor de control, sub forma de amenzi si sume confiscate, si 7% din sumele obtinute prin valorificarea bunurilor confiscate. "Pentru contributii de valoare la descoperirea unor acte si/sau fapte de evaziune si/sau de frauda fiscala, imbunatatirea activitatii Garzii Financiare, eficientizarea actului de control, perfectionarea cadrului normativ in aceste domenii, presedintele ANAF poate acorda stimulente peste nivelul prevazut", se mentioneaza in norme, citate de Mediafax.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.