Vodafone Romania a lansat ieri serviciile de telefonie fixa pentru persoane fizice prin oferta "Vodafone Acasa", cu un abonament lunar de minimum patru dolari, au anuntat reprezentantii companiei intr-o conferinta de presa. Decizia Vodafone Romania d
Vodafone Romania a lansat ieri serviciile de telefonie fixa pentru persoane fizice prin oferta "Vodafone Acasa", cu un abonament lunar de minimum patru dolari, au anuntat reprezentantii companiei intr-o conferinta de presa. Decizia Vodafone Romania de a lansa telefonia fixa pentru segmentul rezidential a fost luata dupa efectuarea unui studiu la nivel global, care arata ca peste 75% din clientii Vodafone ar fi dispusi sa se aboneze si la servicii de telefonie fixa ale companiei. Serviciul este adresat nu numai clientilor persoane fizice, ci si juridice, desi telefonia fixa este disponibila pentru companiile mari.
"Ne adresam tuturor tipurilor de clienti, iar cei care nu sunt in raza de acoperire a celorlalti operatori pot beneficia de serviciul nostru, pentru ca in acest moment avem o acoperire de 97% din populatia Romaniei", a declarat presedintele Vodafone Romania, Liliana Solomon. Ea a adaugat ca abonamentul de patru dolari lansat azi este cu circa 23% mai ieftin decat orice produs similar al competitiei.
Serviciile "Vodafone Acasa" sunt disponibile la nivel national in toata aria de acoperire a retelei GSM Vodafone Romania. Pretul unui abonament din grila porneste de la patru dolari pe luna si un tarif unic de 0,05 dolari pe minut. In acest moment sunt diponibile patru tipuri de abonamente, "Vodafone Acasa", "Vodafone Acasa 75 +" la tariful de 7 dolari pe luna, "Vodafone Acasa150 +" la tariful lunar de 10 dolari pe luna si "Vodafone Acasa Ore Favorite", ce include pana la 300 de minute gratuite pentru convorbiri in reteaua fixa Vodafone si 300 de minute gratuite pentru apeluri in alte retele fixe nationale.
La incheierea contractului, clientii vor primi un telefon compatibil si o cartela sim. Serviciul de telefonie fixa Vodafone este disponibil initial pe telefonul SagemMyH10 si este oferit gratuit la activarea oricarui abonament "Vodafone Acasa", mai putin cel de patru dolari incheiat pe un an pentru care pretul telefonului va fi de sase dolari.
Numerele fixe Vodafone au prefixul 0372 urmat de alte sase cifre si pot accesa principalele retele nationale fixe si mobile, Romtelecom, Orange, Cosmote, Telemobil, RCS/RDS si UPC Romania.
Clientii care vor folosi servicii de telefonie fixa si mobila de la Vodafone vor primi o factura unica. De asemenea, ei au posibilitatea sa primeasca si sa trimita sms-uri de pe telefonul fix, precum si accesul gratuit la serviciul cost control si la serviciul de relatii cu clientii.
Vodafone a mai lansat acest serviciu si in Germania, Ungaria si Italia, in urma cu doi ani, iar in primul an, numarul clientilor a fost de circa un milion in aceste tari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.