Compania Edil Domus va construi un imobil cu 18 locuinte de lux in apropiere de Palatul Parlamentului din Bucuresti, valoarea de piata a investitiei fiind estimata la zece milioane de euro, a anuntat agentia imobiliara Regatta, promotorul proiectului
Compania Edil Domus va construi un imobil cu 18 locuinte de lux in apropiere de Palatul Parlamentului din Bucuresti, valoarea de piata a investitiei fiind estimata la zece milioane de euro, a anuntat agentia imobiliara Regatta, promotorul proiectului.
Complexul denumit Sabine Building va fi finalizat in luna noiembrie a anului 2008. Imobilul va fi structurat pe doua subsoluri, parter si sase etaje, urmand sa cuprinda 18 apartamente cu doua, trei si patru camere, se arata intr-un comunicat al Regatta.
Suprafetele construite ale apartamentelor variaza intre 75 metri patrati si 335 metri patrati, in timp ce preturile incep de la 1.400 euro/mp. Imobilul mai cuprinde la nivelul subsolurilor 24 de locuri de parcare si 11 boxe. Edil Domus este controlata de investitori italieni si mai dezvolta ansamblul rezidential Casa Domani, amplasat la 20 de kilometri de Bucuresti, in comuna Balotesti. Constructia complexului va fi finalizata in luna martie 2008, proiectul urmand sa cuprinda 75 de vile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.