Federatia Fostilor Detinuti din Rezistenta Anticomunista anunta cu regret pierderea lui EMIL TOCACI, fost detinut politic si presedinte al federatiei noastre. Prin disparitia lui din aceasta lume rareste si mai mult randurile fostilor detinuti autent
Federatia Fostilor Detinuti din Rezistenta Anticomunista anunta cu regret pierderea lui EMIL TOCACI, fost detinut politic si presedinte al federatiei noastre. Prin disparitia lui din aceasta lume rareste si mai mult randurile fostilor detinuti autentici care au crezut in destinul unei Romanii asezata in fruntarele ei nationale. Totodata Consiliul stiintific al Institutului National pentru Studiul Totalitarismului - Academia Romana, anunta cu profunda durere, pierderea profesorului universitar doctor EMIL TOCACI om de cultura si stiinta, fost ministru al cercetarii in 1991-1992 si membru activ in trei legislatii ale Parlamentului Romaniei. Prin curajul, nobletea si autoritatea sa, s-a definit ca o distinsa valoare a Institutului National pentru Studiul Totalitarismului. Personalitatea sa ne va ramane o nestearsa amintire pentru cei care l-au indragit si l-au pretuit. Inmormantarea va avea loc miercuri, la Cimitirul Izvorul Nou.
Dumnezeu sa-l odihneasca in Lumina Sa, printre cei alesi ai neamului nostru.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.