Comitetul Olimpic si Sportiv Roman este pregatit pentru JO de la Beijing cu mai mult de un an inainte de inceperea competitiei, cel putin din punctul de vedere al tinutelor si echipamentului sportivilor. In China, sportivii romani vor fi imbrac

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman este pregatit pentru JO de la Beijing cu mai mult de un an inainte de inceperea competitiei, cel putin din punctul de vedere al tinutelor si echipamentului sportivilor. In China, sportivii romani vor fi imbracati de SC Secuiana SA si SC Caremil SRL. Secuiana (pentru baieti) si Caremil (pentru fete) vor asigura cate trei tinute, una oficiala, pentru festivitatea de deschidere, una casual si una pentru satul olimpic.  Reprezentantii celor doua firme au afirmat ca designul acestora va fi definitivat anul viitor, iar hainele vor fi "la moda, elegante, practice, pentru a fi purtate cu placere, nu din obligatie, ca niste uniforme". Octavian Morariu (foto dreapta), presedintele COSR, a declarat ca inca nu se poate pronunta in ceea ce priveste numarul de medalii propus pentru Beijing, precizand ca "vom fi cat mai aproape de adevar in toamna, dar sper sa fie un numar din doua cifre. Cred ca ne vom baza in continuare pe gimnastica, box, canotaj, kaiac-canoe, judo, haltere".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.