Datoriile in valoare totala de aproximativ 2 milioane de euro ale reprezentantelor Flanco din Macedonia si Serbia au fost anulate de retailerul IT si de electrocasnice Flamingo International, dupa cum anunta un raport al companiei preluat de Mediafax
Datoriile in valoare totala de aproximativ 2 milioane de euro ale reprezentantelor Flanco din Macedonia si Serbia au fost anulate de retailerul IT si de electrocasnice Flamingo International, dupa cum anunta un raport al companiei preluat de Mediafax.
Potrivit unui raport al companiei transmis Bursei de Valori Bucuresti, Flamingo a anulat datorii de aproape 186.000 de euro ale firmei Flamingo Computers Makedonija, provenite din marfa livrata in perioada aprilie 2005 - noiembrie 2006. Cu toate acestea, datoriile ramase depasesc 212.000 euro.
De asemenea, datoriile de peste 1,7 milioane de euro ale firmei Flamingo Computers din Serbia, provenite din marfa livrata si neplatita in perioada septembrie 2006 - ianuarie 2007 au fost anulate de retailer. Dupa ce aceasta suma a fost anulata, firma din Serbia ramane cu datorii catre Flamingo in valoare de 635.000 de euro.
Unicul asociat al firmelor din Flamingo Computers Makedonija si Flamingo Computers Serbia este Flamingo Distribution Center, unde Flamingo International este actionar principal.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.