Patru indivizi, aflati la bordul unui Audi, au fost surprinsi, ieri-noapte, de doi politisti aflati in patrulare, in timp ce incercau sa jefuiasca un TIR pe Autostrada Soarelui. Ruland cu peste 100 de kilometri la ora, suspectii se apropiau di

Patru indivizi, aflati la bordul unui Audi, au fost surprinsi, ieri-noapte, de doi politisti aflati in patrulare, in timp ce incercau sa jefuiasca un TIR pe Autostrada Soarelui. Ruland cu peste 100 de kilometri la ora, suspectii se apropiau din spate de autovehicul si, iesind prin trapa masinii, folosind niste clesti speciali, incercau sa desfaca obloanele remorcii. Ulterior marfa era aruncata pe strada, fara ca soferul sa simta ceva. Politistii i-au somat pe infractori sa opreasca, numai ca acestia au apasat pedala de aceleratie si au incercat sa fuga. Dupa o cursa nebuna, cu peste 200 de kilometri la ora, masina suspectilor a iesit de pe carosabil si s-a izbit de un stalp. Cei patru indivizi au izbutit sa fuga pe un camp. Dupa ce au tras cateva focuri in aer, politistii au reusit sa-l prinda pe unul dintre jefuitori.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.