O crima infioratoare s-a petrecut in municipiul Sacele. Luni seara, Alexandru Mozsi si-a injunghiat nevasta, dupa care s-a sinucis.

Trupurile celor doi au fost gasite in jurul orei 11.00 de fiica lor, Alina, in varsta de 22 de ani. Socata
O crima infioratoare s-a petrecut in municipiul Sacele. Luni seara, Alexandru Mozsi si-a injunghiat nevasta, dupa care s-a sinucis.

Trupurile celor doi au fost gasite in jurul orei 11.00 de fiica lor, Alina, in varsta de 22 de ani. Socata, tanara a plecat la o vecina careia i-a povestit ca si-a gasit mama intr-o balta de sange. Apoi Alina a plecat la Politie. Echipa de procurori si politisti a decins imediat pe strada Closca nr. 32. Mama fetei, Anca-Lucia, in varsta de 48 de ani, a murit din cauza hemoragiei puternice provocate de loviturilor primite cu un cutit in zona omplatilor. Potrivit primp-rocurorului adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, Creola Neagu, apoi agresorul s-a retras in baia imobilului, unde s-a sinucis.

Cei doi cresteau si dresau rotweilleri
Vecinii familiei Mozsi sunt ingroziti de cele intamplate. Ei spun ca cei doi soti traiau retrasi si se ocupau de propria lor afacere. Femeia renuntase la medicina. Era medic pediatru. Sotul se lasase de inginerie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.