Tornado Sistems, detinatorul magazinelor Twister, vrea sa se extinda prin franciza si cauta parteneri pentru a avea, la jumatatea anului viitor, 60 de magazine transformate in unitati francizate, au anuntat reprezentantii companiei. Investitia medie
Tornado Sistems, detinatorul magazinelor Twister, vrea sa se extinda prin franciza si cauta parteneri pentru a avea, la jumatatea anului viitor, 60 de magazine transformate in unitati francizate, au anuntat reprezentantii companiei. Investitia medie pentru achizitionarea unei francize este de 10.000 de euro/magazin. Primul magazin operat prin franciza a fost deschis in Bucuresti. Contractul de franciza cu Twister se incheie pe o perioada de minimum cinci ani, iar francizatul e liber sa ia marfa de la alti furnizori decit Tornado Sistems, in proportie de pina la 25% din totalul vinzarilor sale.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.