Tornado Sistems, detinatorul magazinelor "Twister", vrea sa se extinda prin franciza si cauta in prezent parteneri pentru a avea la jumatatea anului viitor 60 de magazine transformate in unitati francizate. Investitia medie pentru achizitionarea unei

Tornado Sistems, detinatorul magazinelor "Twister", vrea sa se extinda prin franciza si cauta in prezent parteneri pentru a avea la jumatatea anului viitor 60 de magazine transformate in unitati francizate. Investitia medie pentru achizitionarea unei francize este de 10.000 euro pentru un magazin, iar locatiile vizate sunt cele stradale sau centrele comerciale din orase cu peste 75.000 de locuitori.

Cinci ani dureaza contractul minim

Primul magazin-pilot operat prin franciza a fost deschis de Tornado Sistems la Bucuresti. "Pentru moment, ne concentram pe atragerea si calificarea partenerilor deja existenti in reteaua de magazine Twister. Pana la jumatatea lui 2008, ne propunem sa transformam 60 de magazine din retea in unitati francizate. Sistemul este insa deschis. Vom incepe un amplu proces de recrutare de parteneri care sa se alature celor existenti. In 2007, vizam o cifra de afaceri de 26 milioane de dolari pentru intregul lant de magazine Twister, iar pana in 2009 intentionam sa crestem reteaua la 100 de magazine francizate", a declarat directorul executiv al Twister, Catalin Ionescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.