Cea de-a XXVII-a editie a Targului National de imbracaminte- incaltaminte "Confintex" isi deschide astazi portile in Vrancea, la Sala Sporturilor din Focsani. Amatorii de haine vor vizita targul in perioada 13-16 iunie intre orele 10.00 si 20.00, iar
Cea de-a XXVII-a editie a Targului National de imbracaminte- incaltaminte "Confintex" isi deschide astazi portile in Vrancea, la Sala Sporturilor din Focsani. Amatorii de haine vor vizita targul in perioada 13-16 iunie intre orele 10.00 si 20.00, iar in data de 17 iunie targul poate fi vizitat pana la ora 16,00, intrarea fiind libera. "Femeile sunt baza oricarui targ", a declarat intr-o conferinta de presa in care s-a lansat targul, Aurelientu Popescu, din partea Federatiei Patronale a Industriei Usoare. Organizatorii evenimentului se asteapta ca vrancenii sa vina in numar mare la aceasta noua editie unde si-au anuntat participarea cincizeci de firme din toata tara. "Asteptam vrancenii sa vina in numar cat mai mare la aceasta editie. Simt ca oamenilor din acest judet li se dezvolta din ce in ce mai mult gustul pentru moda. Facand comparatie cu alte judete din tara, au o educatie in aceasta privinta si sunt foarte exigenti. Noi incurajam producatorii care au curajul sa vina la aceste targuri", a declarat Aurelientu Popescu, executiv manager al Federatiei Patronale a Industriei Usoare din Romania.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.