Fostul secretar general al PNTCD sustine ca, la Constanta, plecarea lui Scarlat a produs o ruptura.
preconizata lansare a Platformei crestin-democrate este precedata de acalmie. Nici o voce nu vorbeste despre proiectul prin care o parte dintre t
Fostul secretar general al PNTCD sustine ca, la Constanta, plecarea lui Scarlat a produs o ruptura.
preconizata lansare a Platformei crestin-democrate este precedata de acalmie. Nici o voce nu vorbeste despre proiectul prin care o parte dintre taranisti isi exprima dezacordul cu privire la linia pe care Petre Milut a orientat partidul. Deja popularii europeni au avansat ideea suspendarii PNTCD pana la limpezirea pozitiei partidului legata de colaborarea cu PNL. Popularii europeni ar fi dorit ca PNTCD sa colaboreze cu PD, asa cum le-ar sta bine unor partide cu doctrine comune. Milut a fortat, se pare, nota cam tare in momentul in care a declansat negocieri cu liberalii.
Fostul secretar general al PNTC considera ca, in ciuda eforturilor, conducerea interimara nu va reusi sa mentina stabilitatea, dar modul de a gandi al majoritatii reprezinta un obstacol greu de depasit. In opinia membrilor de partid, faptul ca PNTCD si PNL si-au jertfit oamenii in perioada comunista nu inseamna si suprapunerea doctrinelor celor doua partide iar viitorul va demonstra ca orientarea catre alta directie, alta decat PD, va aduce mari prejudicii taranistilor. Semnalul democratilor va fi baza colaborarii cu viitoare dintre PD si platformistii care nu sunt de acord cu politica de aliante a lui Petre Milut.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.