Brusca excludere a senatorului PRM Dan Claudiu Tanasescu nu a fost pe deplin explicata pana in acest moment, fiind vorba, se pare, de un conflict mai sever intre acesta si Vadim Tudor. Cel putin un amanunt, insa, e dezvaluit in revista "Romani

Brusca excludere a senatorului PRM Dan Claudiu Tanasescu nu a fost pe deplin explicata pana in acest moment, fiind vorba, se pare, de un conflict mai sever intre acesta si Vadim Tudor. Cel putin un amanunt, insa, e dezvaluit in revista "Romania Mare" din aceasta saptamana, anume ca Tanasescu ar fi ordonat oamenilor sai de la postul Cosmos TV, sub amenintarea ca-si vor pierde serviciul, sa afiseze, luni noaptea, pe manseta urmatorul mesaj: "Din motive obiective, cotidianul senatorului Corneliu Vadim Tudor, "Tricolorul", isi inceteaza activitatea." "O diversiune copilareasca", dupa cum o eticheteaza revista tribunului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.