Studentii cu rezultate la invatatura foarte bune pot sa beneficieze si in acest an de o tabara gratuita in vacanta de vara. Este vorba de 5.800 de locuri, dintre care 3.000 vor fi la mare, iar cererile se depun la facultatea unde este inscris solicit
Studentii cu rezultate la invatatura foarte bune pot sa beneficieze si in acest an de o tabara gratuita in vacanta de vara. Este vorba de 5.800 de locuri, dintre care 3.000 vor fi la mare, iar cererile se depun la facultatea unde este inscris solicitantul.

Taberele se vor desfasura pe parcursul a sapte serii, si anume: seria I, 13-20 iulie seria a II-a, 20-27 iulie seria a III-a, 27 iulie-3 august seria a IV-a, 3-10 august seria a V-a, 10-17 august seria a VI-a, 17-24 august seria a VII-a, 24-31 august. Repartizarea locurilor catre universitati se face de catre Agentia pentru Sprijinirea Studentilor (ASS), proportional cu numarul de studenti de pe locurile de la invatamantul de zi finantate prin bugetul de stat. Procedura de acordare a biletelor gratuite este urmatoarea: Biroul Senatului repartizeaza catre facultati numarul de locuri facultatile afiseaza la loc vizibil metodologia si numarul de locuri repartizate, precum si data, ora si locul de unde se vor ridica biletele de catre studentii titulari si rezerve cererile vor fi analizate de comisia stabilita, din care vor face parte un prodecan si un reprezentant al studentilor, care va stabili studentii beneficiari, precum si lista de rezerve pana pe 22 iunie, cand se depun si contestatiile, se vor stabili listele nominale ale beneficiarilor biletele gratuite pentru tabara se vor ridica pana pe 27 iunie de la serviciul social al universitatii sau alt loc stabilit de aceasta.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.