Dupa infrangerea in alegerile prezidentiale si pe fondul grijilor  pentru prestatia socialistilor in alegerile legislative, Segolene Royal mai are  o problema!
Zvonurile privind tensiunile din cuplul pe care il formeaza de peste 20 de
Dupa infrangerea in alegerile prezidentiale si pe fondul grijilor pentru prestatia socialistilor in alegerile legislative, Segolene Royal mai are o problema!
Zvonurile privind tensiunile din cuplul pe care il formeaza de peste 20 de ani cu liderul Partidului Socialist, FranIois Hollande, s-au amplificat, dupa ce unele inadvertente din pozitiile exprimate public de cei doi au aratat clar ca nici pe plan politic colaborarea nu merge prea bine. Apropiatii cuplului au relatat ca Segolene il considera responsabil pe Hollande pentru esecul ei la prezidentiale si nu mai este un secret pentru nimeni ca ea planuieste sa candideze pentru succesiunea acestuia la conducerea socialistilor.
Pentru moment, cei doi incearca inca sa salveze aparentele si i-au dat in judecata pentru defaimare pe doi jurnalisti de la cotidianul "Le Monde" care au scris o carte despre criza lor conjugala, intitulata sugestiv "La femme fatale" ("Femeia fatala"). Intre altele, in carte se relateaza ca unul dintre fratii lui Segolene Royal a intervenit la conducerea unui saptamanal francez pentru a o indeparta pe ziarista acreditata din partea publicatiei la Partidul Socialist, intrucat aceasta devenise prea apropiata de Hollande.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.