Cel mai puternic concurs de sah organizat vreodata in Romania, Turneul Regilor, care se va desfasura in perioada 15-26 iunie in statiunea Bazna, din judetul Sibiu, a starnit un interes enorm in randul personalitatilor de tot felul din tara noastra.
Cel mai puternic concurs de sah organizat vreodata in Romania, Turneul Regilor, care se va desfasura in perioada 15-26 iunie in statiunea Bazna, din judetul Sibiu, a starnit un interes enorm in randul personalitatilor de tot felul din tara noastra.  ONOARE. Astfel, presedintele Romaniei, Traian Basescu, si-a confirmat deja prezenta la festivitatea de deschidere a competitiei, programata sa aiba loc sambata, la ora 13:00, in sala de conferinte a Hotelului Expro. Seful statului roman nu este insa singura prezenta insolita la turneul de sah de la Bazna, fiecare dintre jucatorii care vor lua parte la competitie urmand a fi incurajat de cate un reprezentant al Ambasadei de la Bucuresti a tarii sale de origine.  La Turneul Regilor, organizat de Club Alex 2001, cu sprijinul Federatiei Romane de Sah si a sponsorului unic, Romgaz, vor participa 11 mari maestri internationali, campioni mondiali si castigatori a numeroase competitii in anii a€™70-a€™80: Mihai Suba (Romania), Henrique Mecking (Brazilia), Jan Hendrik Timman (Olanda), Maia Chiburdanidze (Georgia), Lajos Portisch (Ungaria), Ulf Andersson (Suedia), Alexander Beliavsky (Ucraina), Zoltan Ribli (Ungaria), Andrei Sokolov (Rusia), Rafael Vaganian (Armenia) si Alexander Khalifman (Rusia).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.