Un brasovean, de 49 de ani, din Sacele si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit, iar apoi, speriat de gestul sau, s-a inecat in jacuzzi. Cauzele care l-au facut pe Moji Sandor sa recurga la acest gest nu sunt foarte clare, dar vecinii sp

Un brasovean, de 49 de ani, din Sacele si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit, iar apoi, speriat de gestul sau, s-a inecat in jacuzzi. Cauzele care l-au facut pe Moji Sandor sa recurga la acest gest nu sunt foarte clare, dar vecinii spun ca barbatul era orbit de gelozie si ca femeia traia in captivitate. Tot localnicii sustin ca cei doi soti s-au certat puternic vinerea trecuta, dupa ce barbatul s-a suparat ca un vecin ar fi vorbit peste gard cu sotia sa, o femeie foarte frumoasa, de altfel.
Moji era inginer, iar sotia, Anca, fost medic. Cei doi erau casatoriti de aproape 30 de ani si aveau o fata de 20 de ani. Retrasi intr-o vila din Sacele, sotii se ocupau de cresterea cainilor de rasa, avand in curte opt rottweileri.
Crima a fost descoperita de fiica lor luni seara, cand nimeni nu i-a raspuns la poarta. Politistii chemati la fata locului au fortat intrarea, in ciuda cainilor. Potrivit vecinilor, barbatul era in casa cu alti caini si, pana au ajuns politistii la el, a inghitit ceva si s-a omorat. Cadavrul barbatului a fost gasit in jacuzzi. Legistii incearca sa stabileasca daca omul a murit inecat sau daca s-a otravit si apoi a intrat in piscina.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.