Placerile carnale se vand fara probleme la mica publicitate. Prostituatele asteapta comenzi la domiciliu pe telefoanele publicate in anunturile din ziare.

Vanzatoarele de sex din Bacau lucreaza dupa o strategie de marketing moderna. Dau u
Placerile carnale se vand fara probleme la mica publicitate. Prostituatele asteapta comenzi la domiciliu pe telefoanele publicate in anunturile din ziare.

Vanzatoarele de sex din Bacau lucreaza dupa o strategie de marketing moderna. Dau un anunt la ziar, in care isi fac cunoscute serviciile de „inalta performanta“ si apoi asteapta sa fie sunate. Anunturile sunt de doua feluri: unele explicite, in care se precizeaza la obiect serviciile oferite, iar altele mai 'cu perdea>>. Imediat ce suni afli ca de fapt e un anunt pentru o aventura contracost. Am ales, la intamplare, mai multe numere de telefon si am sunat ca sa aflam daca anunturile de la rubricile „Matrimoniale“ sunt simple paravane pentru prostitutie, dar si cat ii costa pe clienti o astfel de distractie. Oferta e completa. Doritorii pot alege intre blonde, brune sau roscate sau in functie de formele dorite. La randul lor, doamnele sau domnisoarele pot apela si ele la astfel de servicii pentru ca oferta de la mica publicitate include si „Don Juani“ care se vand. „Depinde. Daca imi place cum arati si cum te mi sti, poate fi si gratis, dar eu iau in calcul si varianta platii“, a spus Marius, unul dintre barbatii care nu se sfiesc sa-si faca publice numerele de telefon si serviciile pe care le presteaza la orice ora din zi si din noapte. Amatorii de partide de sex cu persoane necunoscute au de unde alege. Exista chiar si cupluri care isi arata, negru pe alb, disponibilitatea sa participe la partide amor in grup. „Suntem un cuplu select, manierati, supli, simpatici si te asteptam pentru distractie“, asa suna unul dintre anunturile destinate acestei categorii. Cateva randuri mai jos, in alte anunturi, o bisexuala, o nimfomana si o studenta te ademenesc cu serviciile de „mare exceptie“ pe care le pot oferi.

Isi cauta perechea, dar contracost
„Tanara draguta, 1.70, 55 Kg, caut prieten ingrijit, minim 30 ani, exclus agramatii“. Aparent, anuntul este inofensiv. Abia la telefon afli care este insa realitatea : „sex total“ contra unei sume consistente. „Uite iti las adresa mea si inainte de a veni la mine imi dai un telefon ca sa nu fiu ocupta. De bani iti pot spune ca suma e fixa, 100 RON pe ora“, asta iti va transmite vocea de la telefonul mobil. Ioana, o alta fata a carei meserie e sexul pe bani, te anunta ca pe ea trebuie sa o cauti cu o zi inainte ca sa-ti spuna exact daca e libera sau nu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.