EL PAIS: Al Fatah a decis retragerea din Guvernul palestinian. China cenzureaza "Piratii din Caraibe".  GUARDIAN: SUA acuzate de esec in Orientul Mijlociu. Blair: "Mass-media, un animal salbatic obsedat de confruntare".  LE PARISIEN: Campan
EL PAIS: Al Fatah a decis retragerea din Guvernul palestinian. China cenzureaza "Piratii din Caraibe". GUARDIAN: SUA acuzate de esec in Orientul Mijlociu. Blair: "Mass-media, un animal salbatic obsedat de confruntare". LE PARISIEN: Campania a sute de scoli pentru limitarea consumului de alcool. Trei barbati arestati pentru contaminarea premeditata cu HIV a partenerilor de relatii sexuale. TIMES: Un nou tratament impotriva artritei. Imaginea de abstinent a lui Sarkozy e in ceata. Printii William si Harry isi deschid inima in primul interviu acordat in SUA despre mama lor, Diana. LE FIGARO: Jacques Chirac ar putea fi chemat in fata instantei, incepand cu 16 iunie, in dosarul Clearstream. Polemica stanga - dreapta pe tema TVA sociala.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.