„Zvonurile legate de activarea clauzei de salvgardare sunt nefondate si va sfatuiesc sa nu le luati in seama pentru ca Raportul pentru Romania nu este definitivat“, a declarat presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, du
„Zvonurile legate de activarea clauzei de salvgardare sunt nefondate si va sfatuiesc sa nu le luati in seama pentru ca Raportul pentru Romania nu este definitivat“, a declarat presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, dupa intalnirea, de ieri, de la Bruxelles, cu premierul Tariceanu. „Problema reala o reprezinta credibilitatea Romaniei atat in plan intern, in fata romanilor care trebuie sa vada progresele tarii, cat si in plan international. Rapoartele noastre vor fi obiective, corecte si solide. Prefer sa ma ocup de fapte, nu de speculatii“, a declarat Barosso. La randul sau, premierul Tariceanu a tinut sa precizeze ca, in prima sa vizita de lucru la Bruxelles dupa aderarea Romaniei la UE, intentioneaza sa-i prezinte presedintelui CE progresele recente in domeniile monitorizate si viziunea Romaniei asupra proiectului european.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.