Raceala dintre cei doi s-a instalat de ceva vreme. De vina este plecarea ei la un club din Belgia, Dexia Namur, anul trecut, dupa ce a castigat campionatul cu echipa din Arad. In tot acest timp, ei s-au vazut

Raceala dintre cei doi s-a instalat de ceva vreme. De vina este plecarea ei la un club din Belgia, Dexia Namur, anul trecut, dupa ce a castigat campionatul cu echipa din Arad. In tot acest timp, ei s-au vazut doar de patru ori. De trei ori s-a deplasat Novanc in Belgia, iar de Revelion a revenit Anne Marie in tara. "Nu conteaza distanta, important e sa ai incredere in celalalt. Dar, in ultima vreme, am avut niste probleme. Dar nu vreau sa dau detalii. Sper sa le rezolvam". Nici Marius Novanc nu s-a aratat mai entuziasmat sa vorbeasca despre povestea lor de dragoste. "De ceva timp, s-a cam racit relatia, nu vreau sa vorbesc mai multe". Cei doi sportivi s-au cunoscut prin intermediul prietenilor acum sase ani, pe cand baschetbalista avea doar 17 ani.

Ii plac purcelusii... de Guineea
Anne Marie Parau s-a nascut in Timisoara, in 1984. A inceput baschetul la 12 ani, la CSS nr. 1, din localitate. La 16 ani, a fost deja selectionata in nationala Romaniei de senioare, alaturi de care se pregateste acum pentru Campionatul European. A mai jucat trei ani la ICIM Arad, apoi a venit in Bucuresti, la Sportul Studentesc, unde a iesit vicecampioana. A revenit la clubul din Arad, iar sezonul trecut s-a mutat in Belgia. Anul acesta a semnat un contract pana in 2008 cu echipa orasului Reines, care se afla la 45 de kilometri de Paris. Sportiva a avut ocazia sa viziteze capitala Frantei, in timpul unui turneu cu lotul national de junioare. Ea spera ca dupa terminarea intelegerii cu Reines sa revina in tara. Cand era mica, pe langa purcelusii de Guineea, era pasionata si de atletism, dar, dupa un an de zile a abandonat acest sport. Pentru intretinerea fizica, Anne Marie merge la sala de forta si joaca tenis si volei cu prietenii. Restul timpului liber si-l petrece cu apropiatii la piscina sau prin cluburi. Vara aceasta, baschetbalista si-a programat doua vacante. Una de cateva zile la o prietena, la Sfantul Gheorghe, si alta la mare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.