Ajuns la un acord cu "Poli" Timisoara de doua luni si jumatate, tehnicianul ceh Dusan Uhrin jr (foto) a venit marti dupa-amiaza in orasul de pe Bega, acesta luand ieri un prim contact cu noii sai elevi.   REZERVAT. La sosirea pe aeroportul i
Ajuns la un acord cu "Poli" Timisoara de doua luni si jumatate, tehnicianul ceh Dusan Uhrin jr (foto) a venit marti dupa-amiaza in orasul de pe Bega, acesta luand ieri un prim contact cu noii sai elevi.   REZERVAT. La sosirea pe aeroportul international din Timisoara, Uhrin jr a evitat sa spuna daca va efectua modificari majore in lotul banatenilor. "Nu pot sa spun inca de ce jucatori are Timisoara nevoie, pentru ca este prea devreme. M-am concentrat sa termin campionatul in Cehia, abia acum imi incep munca la Poli. O sa vad mai multe meciuri din campionatul trecut, iar maine o sa iau primul contact cu jucatorii. Oricum, venirea la Timisoara este o provocare pentru mine. M-am decis sa vin la Timisoara acum doua luni si jumatate. Prima urgenta este sa cunosc jucatorii cat mai repede si joi sa ne apucam de treaba. De palmares sau alte lucruri nu pot spune mai multe, pentru ca sunt treburi pe care eu nu le cunosc", a spus tehnicianul. De la aeroport, Uhrin jr a plecat direct spre complexul "Dan Paltinisanu", pentru o inspectie a stadionului si a terenurilor de antrenament. Uhrin jr va fi prezentat oficial maine, la ora 16:00, iar sambata va conduce un antrenament deschis publicului. La medic Opt fotbalisti din lotul lui "Poli" au efectuat ieri vizita medicala inaintea reluarii pregatirilor, acestia fiind Adrian Olah, Marius Popa, Arman Karamyan, Sorin Radoi, Silviu Izvoranu, Gueye Mansour, Gabriel Torje si Marian Aliuta. "Am dat sange alb-violet si nu alb-negru. Sper sa ne indeplinim obiectivele propuse in acest sezon. Indiferent de culorile clubului, noi trebuie sa ne facem treaba. Eu imi doresc sa raman la Poli Timisoara, dar nu stiu cat isi doresc si altii acest lucru, asta ramane de vazut", a spus Olah.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.