Ieri, politistii constanteni de la Inspectoratul Judetean de Politie de Frontiera au finalizat inventarierea uneltelor si a pestelui confiscat de pe pescadorul turc „Senyuzler 1“, prins la braconat luni dimineata, in apele teritoriale ro
Ieri, politistii constanteni de la Inspectoratul Judetean de Politie de Frontiera au finalizat inventarierea uneltelor si a pestelui confiscat de pe pescadorul turc „Senyuzler 1“, prins la braconat luni dimineata, in apele teritoriale romanesti ale Marii Negre.

In urma controlului efectuat s-au gasit 1.227 kg de calcan proaspat si 124 de plase de pescuit interzise. La aceasta cantitate semnificativa trebuie sa adaugam si pestele pe care marinarii turci au reusit sa-l arunce peste bord dupa ce au fost identificati la braconat.

Pestele a fost predat unei societati constantene, care se va ocupa de valorificare, iar plasele au fost retinute ca proba la dosarul ce li se intocmeste celor 10 marinari turci. Marinarilor de pe nava „Senyuzler“ li s-au intocmit dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de pescuit fara licenta si pentru detinerea si transportul de peste fara documente legale.

Luni dimineata, la ora 8.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.