Liberal-democratii si pedistii nu se pot pune de acord asupra conditiilor in care partidele ar trebui sa fuzioneze. Potrivit unor surse parlamentare, negocierile dintre cele doua parti au ajuns in impas si asteapta interventia presedintelui Traian Ba

Liberal-democratii si pedistii nu se pot pune de acord asupra conditiilor in care partidele ar trebui sa fuzioneze. Potrivit unor surse parlamentare, negocierile dintre cele doua parti au ajuns in impas si asteapta interventia presedintelui Traian Basescu.

In aceste conditii, oamenii lui Theodor Stolojan si Emil Boc au convenit sa se limiteze, deocamdata, la semnarea unui protocol de colaborare.

Liderul Consiliului Reprezentantilor Nationali al PLD, Valeriu Stoica, a declarat ca documentul va putea fi parafat imediat dupa dizolvarea in justitie a Aliantei Dreptate si Adevar. Presedintele PD, Emil Boc, a anuntat, ieri, la Cluj, ca saptamana viitoare va incepe demersurile legale pentru desfiintarea A.D.A. „Am asteptat si am sperat pana in ultimul ceas ca poate este posibila o refacere a acesteia printr-o guvernare PD-PNL-PLD", a spus Boc, citat de NewsIn.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.