Vaduva si fiul fostului dictator sarb, Slobodan Milosevici, sunt suspectati de implicare in contrabanda cu tigari.
Politia sarba a anuntat ca urmeaza sa lanseze o ancheta pentru a stabili gradul de implicare a vaduvei si fiului lui Milosevici i
Vaduva si fiul fostului dictator sarb, Slobodan Milosevici, sunt suspectati de implicare in contrabanda cu tigari.
Politia sarba a anuntat ca urmeaza sa lanseze o ancheta pentru a stabili gradul de implicare a vaduvei si fiului lui Milosevici intr-un caz de contrabanda cu tigari, a informat Reuters.
Un grup condus de Mira Markovici si fiul ei Marko Milosevici este suspectat ca a obtinut zeci de milioane de euro, in perioada 1996-2001, de pe urma contrabandei cu tigari, in timp ce Serbia era vizata de sanctiuni economice internationale, a declarat Slobodan Radovanovici, procurorul special sarb care coordoneaza lupta impotriva crimei organziate. "Vor fi tratati ca organizatori ai unui grup infractional care se ocupa cu trafic ilegal de tigari", a adaugat acesta.
Mira Markovici a parasit Serbia in 2003, cand a fost acuzata de abuz in functie, dupa ce a oferit un apartament din proprietatea statului unei guvernante a familiei. Iar Marko Milosevici a parasit si el Serbia, in octombrie 2003, cand tatal sau a fost inlaturat de la putere.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.