Antrenorul Stelei face mutari importante pe piata transferurilor. Aflat in Italia, "Oli" trateaza transferul lituanianului Marius Stankevicius . Jucatorul este component al echipei Brescia, formatie care a terminat pe sase in Serie B. Stankevi

Antrenorul Stelei face mutari importante pe piata transferurilor. Aflat in Italia, "Oli" trateaza transferul lituanianului Marius Stankevicius . Jucatorul este component al echipei Brescia, formatie care a terminat pe sase in Serie B. Stankevicius are 26 de ani, 1,90 cm inaltime, 80 kilograme si evolueaza ca fundas central, dreapta, dar si ca mijlocas la inchidere. In sezonul recent incheiat, a evoluat in 38 de etape, ratand doar patru prezente in echipa. Olaroiu l-a monitorizat pe lituanian in ultimele cinci luni, fiind chiar prezent la partida de campionat Brescia? Cesena, din urma cu trei zile. "Am facut ultima oferta, 2,5 milioane, au cerut 4,5 milioane si au ajuns la 3,5 milioane. Mi-a placut jucatorul", a spus patronul Gigi Becali.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.