National TV, ora 20.15
"Supravietuitorii"
Cand iti e lumea mai draga dai de reprogramarea reprogramarii acestui film. National TV se afla intr-o grava criza, programele sale au decazut, investitii pentru cumpararea de filme nu se mai fac. A
National TV, ora 20.15
"Supravietuitorii"
Cand iti e lumea mai draga dai de reprogramarea reprogramarii acestui film. National TV se afla intr-o grava criza, programele sale au decazut, investitii pentru cumpararea de filme nu se mai fac. Am mai scris despre "Supravietuitorii", dar va reamintim ca este o comedie stupida despre escortarea unui puscarias de la o inchisoare la alta. Detinutul e o detinuta fermecatoare, condamnata la sapte ani de detentie, care incearca sa-i cucereasca pe cei doi pazitori. Doua stelute sunt prea multe pentru aceasta pelicula veche si prafuita.

Kanal D, ora 21.30
"Omul mortii"
Se vrea un thriller acest film incalcit cu un scenariu ilogic. Actiunea il are in centru pe David, un om de stiinta care investigheaza langa Budapesta un accident nuclear. Ii scapa un barbat supus unui experiment, iar guvernantii il solicita pe David sa-l prinda. Omul de stiinta mai are pe suflet si infestarea, din greseala, in urma cu multi ani, a sotiei si fiicei cu un virus letal. Nu va pierdeti vremea sa aflati ce va mai face David in complicata lui existenta.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.