Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a selectat compania Al Arrab Contracting Company Limited, din Regatul Arabiei Saudite, pentru continuarea negocierilor in vederea privatizarii Electroputere Craiova. "AVAS a selectat cea mai
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a selectat compania Al Arrab Contracting Company Limited, din Regatul Arabiei Saudite, pentru continuarea negocierilor in vederea privatizarii Electroputere Craiova. "AVAS a selectat cea mai buna oferta din cele trei ramase in cursa pentru privatizarea Electroputere Craiova. Dupa aplicarea grilei de evaluare, care a fost adusa la cunostinta ofertantilor prin dosarul de prezentare a societatii comerciale, oferta Al Arrab Contracting Company Limited, din Regatul Arabiei Saudite a obtinut cel mai mare numar de puncte", se precizeaza in comunicat. Urmatorul pas in cadrul procesului de privatizare desfasurat dupa metoda negocierii pe baza de oferte finale, imbunatatite si irevocabile il reprezinta negocierea clauzelor contractuale.
La data limita pentru depunerea ofertelor de achizitionare a pachetului de actiuni detinut de stat la Electroputere Craiova au fost primite 5 oferte din partea S.C. A5 Invest SRL Caransebes, Romania, S.C. Grup Feroviar Roman S.A. Bucuresti, Romania, S.C. Vienna International Holding SRL Bucuresti, Romania, Al Arrab Contracting Company Limited, Regatul Arabiei Saudite si Peeker Atomic Energy System INC Lakewood Colorado, SUA.AVAS detine 62,82% din capitalul social al companiei craiovene. Pana acum, Electroputere a fost lansata de sase ori la privatizare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.