Show erotic cu Carmen Electra
Senzuala Carmen Electra a incins atmosfera la premiile "TV Awards", unde a sustinut o reprezentatie demna de o animatoare profesionista dintr-un bar de noapte. Imbracata in negru si zambind provocator, Elec

Show erotic cu Carmen Electra
Senzuala Carmen Electra a incins atmosfera la premiile "TV Awards", unde a sustinut o reprezentatie demna de o animatoare profesionista dintr-un bar de noapte. Imbracata in negru si zambind provocator, Electra i-a lasat pe spectatori cu gura cascata. Vedeta de astazi isi datoreaza renumele celebrului Prince, care a lan-sat-o in showbiz.

George Michael vrea craniul cu diamante
Cantaretul britanic George Michael vrea sa cumpere cel mai scump craniu din lume. Este vorba de un obiect de arta creat de Damien Hirst si evaluat la 74 de milioane de euro. "Imi place la nebunie craniul si sunt dispus sa dau orice suma de bani ca sa il am. Este o adevarata capodopera", a declarat George Michael. Pretiosul craniu este incrustat cu 8.601 diamante.

Stapan peste America de Sud
Un multimilionar american, Douglas Tompkins, de 64 ani, investeste bani in terenuri din intreaga lume, ca sa salveze planeta. Magnatul american detine deja 1,8 milioane de hectare in Argentina si Chile. Tompkins a transformat terenurile cumparate pana acum in rezervatii naturale. "Singurul meu scop este sa incerc sa fac ceva benefic pentru planeta. Incerc sa protejez cum pot mediul inconjurator", a declarat americanul.

Prima femeie episcop din Cuba
Nerva Cot este prima femeie din Cuba si a unsprezecea din lume care a fost ridicata la rangul de episcop. Femeia reprezinta biserica episcopala si a fost prezentata comunitatii la sfarsitul saptamanii trecute. In varsta de 69 de ani, Cot a marturisit ca ii sprijina pe homosexualii care doresc sa devina preoti, considerand ca incurajarea diversitatii in sanul bisericii este absolut necesara.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.