Martor direct al evenimentelor din Romania anilor 1939-1948, Ivor Porter a scris o carte care-l are in centrul sau pe Suveranul de atunci al tarii. "Mihai I, Regele si Tara", volum aparut initial in Marea Britanie, reprezinta o contributie importanta
Martor direct al evenimentelor din Romania anilor 1939-1948, Ivor Porter a scris o carte care-l are in centrul sau pe Suveranul de atunci al tarii. "Mihai I, Regele si Tara", volum aparut initial in Marea Britanie, reprezinta o contributie importanta la istoria anilor formativi ai Regelui Mihai si la elucidarea circumstantelor actiunii de la 23 august 1944. Filip Lucian Iorga, Christian Mititelu si Dinu Zamfirescu vor face azi (de la orele 17.30, la Jockey Club din Bucuresti) o prezentare a cartii, organizata de Alianta Civica si Institutul National pentru Memoria Exilului Romanesc. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.