Intors recent din vacanta petrecuta impreuna cu familia in Insulele Bahamas, fostul de acum tehnician la Rapidului, Razvan Lucescu, a marturisit ca regreta despartirea de giulesteni, insa, daca anul trecut (cand a fost ofertat de Poli Timisoara) a fo
Intors recent din vacanta petrecuta impreuna cu familia in Insulele Bahamas, fostul de acum tehnician la Rapidului, Razvan Lucescu, a marturisit ca regreta despartirea de giulesteni, insa, daca anul trecut (cand a fost ofertat de Poli Timisoara) a fost intors din drum de jucatori precum Maldarasanu, Badoi sau Buga, de data aceasta nimic nu-l impiedica sa creada ca viitorul sau se leaga de noua echipa de sub Tampa. "N-am vrut sa repet povestea de anul trecut, sa tergiversez, sa-mi mai fac rau mie si altora. De acum exista un singur viitor pentru mine si pentru Rapid. Pe al meu e scris FC Brasov, iar pe al Rapidului sa obtina mai mult decat in ultimii trei ani", a subliniat Lucescu jr., care, dincolo de faptul ca nu vede un pas inapoi preluarea gruparii de Liga secunda brasovene, a adaugat ca sosirea lui Bergodi in Giulesti este o alegere buna, insa plecarea lui Badoi si Zicu este o pierdere grea pentru "visinii".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.