Claudia Voicu
Ca sa faca rost de bani, romanii sunt dispusi sa isi vanda pana si parul. Este cazul a doua femei din judetul Valcea. In timp ce una dintre ele si-a scos la vanzare pe internet podoaba capilara la care a renuntat anul trec

Claudia Voicu
Ca sa faca rost de bani, romanii sunt dispusi sa isi vanda pana si parul. Este cazul a doua femei din judetul Valcea. In timp ce una dintre ele si-a scos la vanzare pe internet podoaba capilara la care a renuntat anul trecut, alta este dispusa sa se tunda pe loc daca un cumparator i-ar oferi nu mai putin de 8.000 de euro.
Anca Patrascioiu, o eleva de 18 ani, spera sa se imbogateasca de pe urma parului de 70 de centimetri, pe care l-a lasat sa creasca timp de cinci ani, fara sa tunda niciun pic din el. "Anul trecut, l-am taiat scurt pentru ca devenise obositor. Era greu de intretinut", ne-a povestit ea. Fata spune ca sub 6.000 de euro nu ar fi dispusa sa incheie afacerea, cu atat mai mult cu cat si-a postat anuntul si pe un site din Marea Britanie si a vazut ca exista persoane interesate. "Cineva mi-a oferit 11.000 de euro. Din pacate, nu am avut nici bani sa ii trimit coletul cu parul, dar nici incredere ca acesta va ajunge la destinatie si ca voi primi si banii", ne-a povestit tanara. Pentru romani, a lasat deja pretul aproape la jumatate, deci nici nu mai poate fi vorba despre negocieri. "M-a sunat un domn si mi-a spus ca se vinde la kilogram si ca eu il dau prea scump, dar nu ma intereseaza! Mai bine il pastrez ca amintire decat sa il ofer aproape pe degeaba", ne-a mai spus Anca. Victoria Marinescu are 70 de ani, iar nepoata ei e vecina cu Anca. Inspirata de ideea fetei, batrana s-a gandit si ea sa-si vanda podoaba capilara, pe care nu a mai tuns-o de cand era adolescenta. Cum parul are o lungime impresionanta, de circa 150 de centimetri si pretul este pe masura: 8.000 de euro.
Marian Neagu, un peruchier cu o cariera de 30 de ani, ne-a spus ca pretul pe care il cer cele doua femei este mai mult decat piperat, in conditiile in care, in Romania, un par bogat si perfect sanatos, care nu a fost niciodata vopsit, se vinde cu preturi cuprinse intre 50 si 70 de euro kilogramul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.