Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat marti seara, la Bruxelles, ca va lua o decizie in cazul ministrului comunicatiilor si tehnologiei informatiei dupa ce va face o analiza, informeaza Rompres. 'Cand o sa am timp, o sa stau sa fac o analiza c
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat marti seara, la Bruxelles, ca va lua o decizie in cazul ministrului comunicatiilor si tehnologiei informatiei dupa ce va face o analiza, informeaza Rompres. 'Cand o sa am timp, o sa stau sa fac o analiza cu colegii mei din Cabinet, cu consilierii mei si, in functie de prevederile legale si de considerente politice, vom decide', a afirmat Tariceanu.
Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretul privind suspendarea din functia de ministru a lui Zsolt Nagy, care se afla in curs de urmarire penala la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, sub aspectul savarsirii infractiunii de sprijinire a unui grup infractional organizat cu caracter transnational.
Zsolt Nagy a sustinut, dupa aflarea deciziei sefului statului, ca aceasta reprezinta 'o razbunare si un santaj politic impotriva UDMR'.
'Este o decizie politica luata dupa momentul referendumului, cand UDMR a anuntat ca nu va sprijini motiunea de cenzura initiata de PD. Este evident si o razbunare. UDMR a luat o decizie politica potrivit careia nu va sprijini aceasta motiune de cenzura, deci nu se poate realiza obiectivul 'de daramare' a guvernului cu concursul UDMR', a afirmat ministrul suspendat.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.