MANDINGA LA BAC. Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, s-a pus serios pe invatat. Stie ea de ce trage atat de tare acum, cand altii sunt cu gandul si cu fapta in vacanta. Elena are un Bac de luat! La 25 iunie va sustine prima proba scrisa, la Limba
MANDINGA LA BAC. Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, s-a pus serios pe invatat. Stie ea de ce trage atat de tare acum, cand altii sunt cu gandul si cu fapta in vacanta. Elena are un Bac de luat! La 25 iunie va sustine prima proba scrisa, la Limba romana. "In ultima vreme, mi-a fost greu sa ma impart intre scoala si concerte. Nu am vrut sa ma mut de la Liceul meu din Caracal si am fost nevoita sa fac naveta", spune eleva-cantareata. Totusi, aceasta este sigura ca va lua note bune, pe bune! (Narcisa Urechiusa)   KARINA MARIA PETRICU. Prezentatoarea stirilor de la TVR, Celia Petricu (foto), a nascut o fetita de 3,100 kg si 51 cm. Karina Maria s-a nascut prin cezariana si a primit nota 10 de la medici! "Laurentiu, sotul meu, m-a asteptat impreuna cu mama mea sa ies din operatie. Era si el atat de emotionat sa-si tina in brate copilul!... De cum a vazut-o, a spus ca seamana cu el. L-am aprobat, ca doar toate fetitele seamana cu taticii", a glumit mamica. (Narcisa Urechiusa)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.