PRELUARE. Fondul de investitii PPF Investments a preluat 28,14% din capitalul firmei Conti Hotels Investments, compania care detine 73% din Continental Hotels, restul actiunilor fiind controlate de Radu Enache, prin firma Crossbrook, inregistrata in
PRELUARE. Fondul de investitii PPF Investments a preluat 28,14% din capitalul firmei Conti Hotels Investments, compania care detine 73% din Continental Hotels, restul actiunilor fiind controlate de Radu Enache, prin firma Crossbrook, inregistrata in Cipru. Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica.  LOCUINTE. Compania Five Holding va investi circa 20 de milioane de euro pentru constructia unui proiect rezidential in Constanta, care va cuprinde 120 de apartamente, a declarat Dan Grigore, directorul comercial al dezvoltatorului. Proiectul, denumit Spectrum Residences, va fi construit la limita dintre Constanta si Mamaia, pe faleza de nord. Suprafata construita a ansamblului va fi de peste 24.400 de metri patrati, structurata in cinci imobile de 12 etaje. "Pretul de vanzare a unei locuinte este de 1.650 de euro fara TVA", a spus Grigore.  CONCEDII. Romania se plaseaza, alaturi de Olanda, Pakistan si Marea Britanie, pe locul 36 dintr-un total de 49 de state analizate, intr-un clasament referitor la numarul zilelor libere platite la care au dreptul angajatii intr-un an de munca. Romanii cu vechime in munca beneficiaza, conform legii, de minimum 21 de zile de concediu platit, la care se adauga sapte zile libere pentru sarbatorile publice, se arata intr-un studiu realizat de firma Mercer.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.